top of page

 

                                                                           About Us

Paralexi creëert in de eerste plaats juwelen voor iedereen: persoonlijk, handgemaakt en betaalbaar. Het aanbod is daardoor divers met verschillende kleuren, natuurstenen en combinaties. Paralexi wil weg van de massaproductie en terugkeren naar een duurzame ambacht tegen een aantrekkelijke prijs. Vind je niet volledig waar je naar op zoek bent? Bij Paralexi kan je ook een juweel op maat laten maken volgens je eigen smaak en wensen.

Paralexi werkt bovendien samen met verschillende partners, waardoor het assortiment is uitgebreid met accesoires en biologische verzorgingsproducten. Zo zijn de producten van Organic volledig zelfgemaakt met biologische ingrediënten, goed voor mens en milieu.

 

ABOUT ALEXI

Paralexi is ontstaan onder impuls van mijn dochtertje Zoë die lijdt aan het syndroom van Rett. Terwijl ik als alleenstaande mama soms ploeter om vele eindjes aan elkaar te knopen, blijft Zoë door haar aandoening steeds puur, blij met de kleinste dingen en zonder vooroordelen tegenover anderen. Zij brengt me terug naar de essentie van het leven en vooral naar mezelf, los van maatschappelijke etiketten en verplichtingen. Door zelf met de hand juwelen te maken en te ontwerpen, wil ik blijven teruggaan naar de bron: een pure ambacht vol creativiteit en passie waarbij iedereen een beetje meer zichzelf kan zijn in een dolle wereld. Laat jezelf zien met een mooi juweel, ga zelf aan de slag met de basismaterialen of creëer een welverdiend verwenmoment met de biologische verzorgingsproducten. It's your time to shine!

bottom of page